Hirdetés

The Walking Dead - rajongói találkozón harapták meg Darylt

|

Egy zombis rajongói találkozón lehetett közös fotót készíteni a Walking Dead sztárjával, eközben őrült meg az egyik rajongó és harapta meg Norman Reedust.

Hirdetés

Ezúttal rendkívül találó lett a Walker Stalker nevezetű zombis rajongói találkozó neve, a The Walking Dead egyik legnépszerűbb szereplőjét alakító Norman Reedus ugyanis egy elég őrült rajongóval találkozott. A nő, aki állítólag többször állította, hogy Reedus házastársa, egy váratlan pillanatban megharapta a színészt.

"Végre találkoztam életem szerelmével és kirúgtak a találkozó maradékáról és elvesztettem két másik százdolláros fotólehetőséget vele, mert elvesztettem az eszem, annyira izgatott lettem, hogy ott állhatok mellette... és egyszer csak odafordultam és megharaptam! Nem tudom mi jött rám. Nem állt szándékomban bántani. Bocsi, Norman!" - írta Robin Grover, miután az instagramra is kiposztolta közös képét a színésszel.

Persze Reedus egyáltalán nem sérült meg, így a többi rá várakozó rajongóval is találkozott és nem jelentette fel a nőt, akit a biztonságiak elvezettek, majd kitiltottak minden olyan rendezvényről, ahol a Walking Dead Darylje megjelenik. A színész egyébként egy mókás instagram-képet is közzétett az eset kapcsán, amin Daryl egy "Ne harapj meg!" feliratú pólóban látható.

Um please don't 💃🏿

norman reedus (@bigbaldhead) által közzétett fénykép,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)