Hirdetés

Több animációs Trónok harca spin-offon is dolgozik az HBO

|

A híreket a fantasy-világ megálmodója, maga George R.R. Martin szállította.

Hirdetés

Véletlenül sem tervezi elengedni az HBO az aranytojást tojó tyúkját, a George R.R. Martin által megálmodott Trónok harca franchise-t, ami a mai napig is hatalmas népszerűségnek örvend. Éppen ezért annyira nem meglepő, hogy jövő nyáron az ehhez kapcsolt előzménysorozat, a Sárkányok háza is már a második évadát kezdi, aminek az első két részét időközben már maga a fantasy-világ megálmodója is látta, aki most egyébként több érdekességet is megosztott a jövőbeli tervekkel kapcsolatban.

Már áprilisban szó volt arról, hogy több spin-off is terítéken van az HBO-nál, amikről már ekkor is George R.R. Martin pletykált. Egy frissen közzétett blogbejegyzésben azonban most újabb részleteket osztott meg a weboldalán számos projekttel kapcsolatban, amiből kiderült, hogy három, A tűz és jég dala világában játszódó animációs sorozat is készül, amikből az egyik a Tengeri kígyóra fókuszál.

Hirdetés

Egészen pontosan azt írta:

"Történetesen az HBO-nak és nekem is vannak saját animációs projektjeink amik A tűz és jég dala világában játszódnak. Egyik sem kapott még zöld utat, de azt hiszem nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy néhányukkal megtegyük a következő lépést. Amikor néhány évvel ezelőtt elkezdődött a fejlesztés utolsó szakasza, akkor még négy animációs sorozattal kapcsolatos ötletünk volt, amiken nagyszerű tehetségek dolgoztak. Írói összeülések és találkozók, vázlatok és forgatókönyvek követték egymást a megfelelő időben, de sajnos az eredeti projektek közül kettőt végül félretettünk."

A helyzet persze nem reménytelen:

"A másik két animációs projekten azonban gőzerővel folyik a munka, és mindeközben a Nine voyages (Kilenc utazás), a Tengeri kígyó legendás utazásairól szóló sorozatunkat élőszereplősből animációba helyeztük át. Ezt a lépést én is teljes mértékben támogattam. A költségvetési korlátok miatt az élőszereplős változat valószínűleg megfizethetetlenül drága lett volna, mivel a sorozat fele a tengeren játszódik, így minden héten más kikötőt kellett volna létrehozni."

Ezek alapján tehát per pillanat három animációs sorozat áll fejlesztés alatt, amik jó eséllyel hamarosan a munkálatok következő fázisaiba léphetnek. Persze azt hogy így mikor érkeznek, egyelőre nem tudni, de nagy valószínűséggel nem mostanában számíthatunk rájuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)