Hirdetés

Tovább menetel a Dűne: Második rész, már most zárójelbe tette az első film számait

|

Az USA hétvégi toplistáján a második helyre szorult az új Dűne, de összesítésben így is nagyon jók a bevételi mutatók.

Hirdetés

Túl van az Egyesült Államokban is a bemutatóját követő harmadik hétvégén a Dűne: Második rész, így befutottak a legújabb bevételi számok is. A helyzet pedig az, hogy bár az aktuális dobogó második helyére szorult vissza Denis Villeneuve filmje (a hétvégén az USA-ban a Dűne: Második rész 29 millió dollárt szedett össze, míg a Kung Fu Panda 4 31,5 milliót), az új Dűne így is a 2024 legtöbb bevételt termelő filmje a világon és konkrétan Amerikában is.

A Dűne: Második rész ugyanis jelen pillanatban az Egyesült Államokban 205, világszinten pedig már 494 millió dolláros összesített bevételnél jár, ezzel pedig már most sikerült megelőzni a 2021-es első részt.

Hirdetés

Az első Dűne mozi ugyanis az USA-ban 108 milliós, az egész világon pedig 433 milliós összesített bevételnél zárt, ezeket a folytatás már most sikeresen maga mögött hagyta. A kontextusból mondjuk nem hiányozhat az sem, hogy az első Dűne egyszerre jelent meg az HBO Max streamingplatformon és a mozikban (ahogy sok más film is a pandémia után), míg a második epizód értelemszerűen már csak és kizárólag a vetítőtermeket célozta meg.

Ha esetleg még nem láttátok volna a Dűne: Második részről készült kritikánkat, akkor alább megnézhetitek, vagy ide kattintva akár el is tudjátok olvasni azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)