Hirdetés

Trailert kaptak a Daryl Dixon és Rick Grimes The Walking Dead spin-offok

|

Norman Reedus, valamint Andrew Lincoln és Danai Gurira saját sorozatban térnek vissza.

Hirdetés

A Maggie-re és Neganre koncentráló Dead City csak a kezdet volt, az AMC további The Walking Dead mellékszálakkal készül elszórakoztatni azokat, akik végig kitartottak az anyasorozat mellett és további zombis tartalmakra fáj a foguk. A Norman Reedus által megformált Daryl Dixon franciaországi kalandjai mellett egy közös Rick és Michonne szériával csábítja vissza a rajongókat. 

A San Diegó-i Comic-Conon ugyan számos stúdió és színész nem vett részt, azonban az AMC igen, ennek köszönhetően az esemény alkalmából két trailerrel is kedveskedtek a TWD-közösségnek. 

Hirdetés

A Daryl Dixont középpontba állító sorozatban Norman Reedus karaktere az óceánon átutazva Franciaországban kutat egykori szövetségesei, Rick és Michonne után, viszont nincs könnyű dolga, hiszen egy teljesen ismeretlen terepen kell boldogulnia, ahol emberi és élőhalott fenyegetésekkel egyaránt meg kell birkóznia. A sorozat szeptember 10-én rajtol el az AMC-n és az AMC+-on. 

Emellett jön a Rick és Michonne duójára fókuszáló spin-off is, amelynek most leleplezte a hivatalos címét a vállalat: a valamikor 2024-ben debütáló The Walking Dead: The Ones Who Live névre fog hallgatni (az anyasorozat több jelenetére is utalva ezzel). Természetesen visszatér benne Andrew Lincoln és Danai Gurira is, hogy a részesei legyenek egy "eposzokba illő szerelmi történet", és átkerüljenek egy másik világba, amely a holtak elleni háborúra épült. Bár a színészek a sztrájk miatt nem vettek részt a show paneljén, azonban kedvcsinálóval vígasztalódhattak a rajongók: 

Az AMC egyúttal két másik bejelentéssel is készült, ugyanis berendelték a Dead City és a Daryl Dixon sorozatok második szezonjait is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)