Hirdetés

Újabb trailerrel adott életjelet magáról a Halál a Níluson

|

Kenneth Branagh már régóta várja, hogy visszatérhessen Hercule Poirotként, de ez több okból is meghiúsult. Talán 2022-ben ez megváltozhat.

Hirdetés

Egy szebb világban már rég bemutatták volna a Gyilkosság az Orient expresszen folytatásának is beillő Halál a Níluson című krimit, amely Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével, újabb sztárgárdát felvonultatva szeretne minket megborzongatni. Csakhogy egyrészt beütött a világjárvány, ami miatt kissé kiszámíthatatlan, hogy mikor és mire ugrik a közönség, másrészt Armie Hammer komoly botrányba keveredett (de kisebb mértékben ugyanez elmondható az oltásellenesnek pletykált Letitia Wrightról is), ami miatt jelenleg persona non gratának számít Hollywoodban.

A 20th Century Studios-nak tehát duplán főhet a feje, hogy mihez kezdjen az elkészült anyaggal, azonban igyekszek megtenni mindent, hogy köztudatban tartsa a produkciót. 

Hirdetés

Ennek fényében érkezett egy vadonatúj trailer, amelyben annyira hanyagolják Hammert, amennyire csak lehet, valamint jött egy közlemény is a stúdió elnökétől, Steve Asbelltől, amelyben elhangzik, hogy Branagh elegáns és elsöprő víziója erről a klasszikus történetről megérdemli, hogy a lehető legnagyobb képernyőn lássuk, és nagyon büszkék a filmre, a szereplőgárdára és a stáb munkájára. A Halál a Níluson tehát biztosan nem lesz a streamingre száműzve, mindenképp marad a mozis forgalmazás, és elsüllyesztve sem lesz. Nem maradt más hátra, mint a kedvcsinálás: 

A Halál a Níluson Amerikában február 11-én kerülhet a mozikba, hazánkban viszont már egy nappal korábban, február 10-én beülhetünk majd rá. Ti be fogtok majd?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)