Hirdetés

Véget ért a WWE egyik leghosszabb veretlenségi sorozata, új bajnokot hozott a WrestleMania 40

|

Az év legnagyobb pankrációs eseményén megtörtént az, amit már nagyon hosszú ideje vártak a WWE rajongói.

Hirdetés

Jelenleg a WWE Championship és a WWE Universal Championship bajnoki öveket egyszerre lehet birtokolni az amerikai pankráció fellegvárában, a WWE szervezetében, ezeket így együtt Undisputed WWE Universal Championship néven illetik, és bizony a helyzet az, hogy elég régen cserélt gazdát ez a kombinált öv. Évek óta Roman Reigns a WWE abszolút bajnoka, és bár sokan próbálták megtörni az uralmát, ezidáig ez senkinek sem sikerült. A tavalyi (szám szerint 39.) WrestleManián például Cody Rhodes ellen kellett bizonyítania, és sokan úgy gondolták, eljött az idő váltásra.

Ekkor azonban Rhodes még nem tudta legyőzni Reignst, idén viszont másként határozott a WWE írócsapata - bármennyire is látványos és tényleg nagyon veszélyes sport is a pankráció, azt azért ne felejtsük el, hogy a meccsek végeredménye mindig az előre gondosan megírt sztoriszálaktól függ.

Hirdetés

Most hétvégén tartották meg Philadelphiában a WrestleMania 40-et, ahol a fő mérkőzés ismételten Roman Reigns és Cody Rhodes bunyója lett. Itt pedig megtörtént a "csoda": Rhodes győzni tudott, és ez azt jelenti, hogy véget ért Roman Reigns nem kevesebb mint 1316 napon át tartó címvédése. Ezzel egyébként ő a negyedik helyre kúszott fel az örök ranglistán, Bob Backlund 1470, Hulk Hogan 1474, Bruno Sammartino pedig 2803 napos eredménnyel előzik meg őt - ez a három pankrátor viszont még teljesen más korszakokban tevékenykedett, ezért nem annyira reális az összehasonlítás, a modern időkben nagyon gyorsan váltogatták a bajnokokat, ezért is volt annyira meglepő Reigns hosszú regnálása. 

Tényleg nagyon látványos lett Roman Reigns és Cody Rhodes összecsapása, a meccs közben pedig olyan legendák is megjelentek a ringban, mint The Rock, John Cena és Undertaker. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)