Hirdetés

Vérfürdőt csinál a hálaadásból Eli Roth kaszabolós horrorfilmje, a Thanksgiving borzongató trailere

|

A Black Friday-őrület kíméletlen kritikájaként is fel lehet fogni a Kabinláz és a Motel filmek rendezőjének újdonságát.

Hirdetés

Bő két évtizede szállítja már rendszeresen a műfaj szerelmeseinek Eli Roth az úgynevezett splatter-horrorokat. Ezek azok a rémfilmek, amelyek komoly hangsúlyt fektetnek a naturalista erőszak-ábrázolásra és nem félnek megmutatni a kényesebb gyomrú nézőket rosszulléttel veszélyeztető részleteket sem. Akik értékelik a producerként és forgatókönyvíróként is meglehetősen aktív rendező (szinte minden filmjének ő maga jegyzi a szkriptjét) munkásságát, az elkövetkező hónapokban két olyan alkotásra is beülhetnek majd a mozikba, amelyek forgatását személyesen dirigálta.

Ezek közül nyilvánvalóan a Magyarországon készült, 2024 nyarára csúszott Borderlands adaptáció az ismertebb, de még előtte bemutatkozik a Thanksgiving, amit a Quentin Tarantino és Robert Rodriguez rendezte Grindouse azonos című kamuelőzetese ihletett. Az utóbbi szintén Roth műve.

Hirdetés

A tengerentúli mozikban november 17-én debütáló Thanksgiving egy slasherbe oltott bosszútörténet, amelyben valaki egy tragédiába fulladt Black Friday-akció miatt elkezdi levadászni a felelősöket, kegyetlen kínhalállal büntetve őket. Az előzetes természetesen nem fedi fel, hogy ki rejtőzik maszk és a puritán telepes öltözéke alatt, hogy ki az, aki baltával és a hálaadás ünnepéhez köthető eszközökkel ritkítja a derék polgárokat.

Roth a főszerepet egy TikTok-sztárra, Addison Rae Easterlingre osztotta, akit olyan, nagy rutinnal rendelkező színészek segítenek, mint Patrick Dempsey (A Grace klinika), Gina Gershon (Fülledtség) és Rick Hoffmann (Brilliáns elmék).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)