Hirdetés

Vin Diesel megkegyelmezett a Halálos iramban széria rajongóinak

|

A Család megkapta azt a bejelentést, amit már nagyon hosszú ideje várt.

Hirdetés

Nem lehetett mostanában könnyű dolog Halálos iramban rajongónak lenni. No persze nem azért, mert a Halálos iramban 10 pontosan olyan lett, mint a korábbi részek (mindenki döntse el, ezt magában úgy fordítja le, hogy "ugyanolyan kotvány borzalom" vagy "hasonlóan szórakoztató kis csemege"), hanem annak okán, hogy eddig nem tudtuk, meddig kell vágni a centit és rágni a küszöböt, számolni a napokat, mennyi időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megérkezzen a nagy finálé, a 11. rész.

Nos, Vin Diesel elérkezettnek látta az időt, hogy megadja a fanoknak azt, ami jár, ez pedig nem más, mint a Halálos iramban 11. amerikai premierdátuma. Öveket becsatolni, mindössze laza 22 hónapot kell várni, és már itt is a folytatás!

Hirdetés

Bizony, Diesel Instagram-posztjaiból az derült ki, hogy az Egyesült Államokban 2025. április 4-én fogják bemutatni a Fast & Furious 11-et - ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy hozzánk egy nappal korábban érkezik a film, mivel az amerikai mozik pénteken, a hazai vetítőtermek pedig csütörtökön hozzák mindig el a friss premiereket. 

Forgatással egyébként már nem kell bajlódni, azt letudták a 10. résszel együtt, szóval csak az utómunka van hátra. A jelek szerint ez nem kevés időt emészt majd fel, de mindez teljesen érthető, hiszen szépen oda kell rakni a robbanásokat, meg kell adni a rajongóknak, ami jár. 

Diesel posztolt pár concept artot is az Instagramon, természetesen ezektől sem akarunk megfosztani benneteket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)