Hirdetés

Voltron - mozifilmként tér vissza a '80-as évek klasszikusa

|

Újraéled a 80-as években készült Voltron. A ráncfelvarráson átesett sorozat első évada már lefutott, készül a második és egy film eljövetelét is beharangozták.

Hirdetés

Az eredeti Voltron sorozat egy japán-amerikai koprodukcióból született és 3 évadon keresztül futott. Az animációs sci-fi kaland hihetetlen népszerű lett a tengerentúlon, számos spin-off, képregény és játék vette alapjául a történetet. Napjainkban, 30 évvel az eredeti sorozat után a Voltron ismét hódító útra indul.

Már túl van az első évadán a Voltron: Legendary Defender, amit a Netflixen vetítettek idén júniusban. A második évad is úton van, már az előzetese is megérkezett és 2017. január 20-ra ütemezték az indulását. 

A Voltron: Legendary Defender egyik tulaja, az NBCUniversal azonban nem áll meg itt. A DreamWork Animation már elkezdett dolgozni egy Voltron mozifilmen, de továbbadták a munkát a Universalnak, akik újra beindították ezt a filmes projektet.

A készítők táborát egy olyan név is erősíti, mint az első X-Men, az X-Men 2 és a Watchmen filmek írója David Hayter. De hogy egy játékos vonatkozást is említsünk a nevével, a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty játékban ő kölcsönözte Solid Snake hangját. Nos, ő dolgozik most a DremWork-nél megkezdett Voltron forgatókönyvön. 

A Universal sajnos még nem mondott semmit a film megjelenésről, kíváncsian várjuk, mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)