Hirdetés

Zack Snyder eredetileg furcsa módon összekötötte volna Wonder Woman és Superman származását

|

Sosem fogjuk már látni megvalósulni Zack Snyder eredeti DC-s vízióját, de folyamatosan derülnek ki róla izgalmas részletek.

Hirdetés

Egyrészt nyilván most már a jövőbe érdemes csak tekintenie minden DC-rajongónak, és várni, hogyan manifesztálódik majd James Gunn nagy terve, milyen lesz a DCU első öt filmje és sorozata. Időről időre érkeznek azonban új részletek arról, hogyan képzelte volna el anno ezt a filmes világot az egész DC moziverzum elindítója, Zack Snyder. Most épp az derült ki, hogy a rendező összekapcsolta volna Wonder Woman és Superman eredettörténetét. 

Wonder Woman ugyebár a hellén főistennek, Zeusznak, valamint az amazonok királynőjének, Hippolütének a gyermeke. Ezt az alapvetés Snyder is meghagyta volna, de csavarni akart az egészen egy hatalmas.

Hirdetés

Az volt ugyanis a terve, hogy Wonder Woman apja, Zeusz nem egyszerűen csak egy istenség, hanem valójában ő is a távoli Krypton bolygóról származik, pont mint Superman - Snyder erről pár napja beszélt egy Q&A eseményen. A rendező az egész koncepciót arra vezette vissza, hogy az emberek szeretnek azon morfondírozni, honnan származhatnak az istenek, honnan ered az erejük. Erre a kérdésre adott volna remek választ az, ha kiderül, hogy Zeusz származása miatt bír emberfeletti hatalommal - pont mint Superman.

Tovább is mentek egyébként az ötletelésben, John Des Jardin, a Snyder-féle DC-filmek VFX-es szakembere azt mondta, hogy elvileg Arész felelt volna Az acélemberben látott kryptoni felderítőhajó lezuhanásáért is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az mindenesetre bizonyos, hogy sosem fogjuk már megtudni, végül hová futhattak volna ki Zack Snyder eredeti tervei. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)