Hirdetés

A Pokémon GO edzői közel hét éve vártak erre a frissítésre

|

Már most elkezdhetitek pörgetni a legújabb küldetéseket, melyek végén megkapjátok a hosszú ideje vágyott újdonságot.

Hirdetés

Ha valaha játszottatok Pokémon játékokkal, akkor biztosan tudjátok, hogy mi is az a Master Ball, és miért őrizgetik azokat annyira a rajongók. Nekem is van vagy három Pokémon mentésem, amiben vannak elhasználatlan Master Balljaim, mert "valamire biztos kelleni fognak". 

A Master Ballok aranyat érnek, mert egyrészt nehéz szerezni belőlük, másrészt pedig 100 százalékos elfogást garantálnak a vadonélő pokémonokkal szemben. Ez a nem mindennapi fegyver kerül hamarosan a Pokémon GO edzőinek a kezébe.

Hirdetés

A Niantic egy Twitter posztban tudatta a világgal, hogy érkezik ez a technológiai csoda, és még pénzt sem kérnek érte (egyelőre). A Master Ballokat ugyanis egy küldetésfolyam teljesítésével lehet begyűjteni, és a küldetések első darabjai már el is érhetőek a játékban.

A lasztik valójában csak június 1-jén fognak bekerülni a Pokémon GO-ba, de az azt ajándékozó küldetést már elkezdhetjük most. Sajnos egyébként úgy néz ki, hogy a Niantic sem fogja két kézzel szórni a Master Ballokat, ennyit árultak el mindezek kapcsán:

"Egy ritka és erős Master Ball megszerzése egy különleges lakalom. Jól gondold meg, hogy mikor használod el, és figyeld a Pokémon GO-t, hogy lehetőséged legyen többet szerezni belőlük."

Tehát hamarosan lesz még egy játék, amiben kincskét őrizgethetjük majd a lila pokélabdáinkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)