Hirdetés

A Pokémon GO fejlesztői egy újabb közismert franchise-t hoznak a valóságba

|

A Niantic még 2018-ban alapított egy tokiói stúdiót és a srácok első játéka a tervek szerint még az idei év végén megjelenik.

Hirdetés

A Nintendo és a Niantic megállapodása a Pokémon GO-n túl is gyümölcsözőnek látszik. Az AR játékairól ismert fejlesztőcsapat most a Pikmin szériát fogja a valóságba ültetni, és a fejlesztést az a Tokyo Studio vezeti, amit a Niantic még 2018-ban alapított. A Pokémon GO, a Harry Potter Wizards Unite, és az Ingress rengeteg tapasztalattal látta el a srácokat, így érdekes lesz, hogy mit hoznak össze a Pikminnel.

Hirdetés

A játékmenetről nem tudunk sokat, azt leszámítva, hogy a Niantic célja a sétálás még kellemesebbé tétele. A részletes bemutatókat a következő hónapokra ígérték és a megjelenés az idei év későbbi részében várható. Nyilván ebbe a COVID-19 járvány erősen beleszólhat.

A Pokémon GO megváltoztatta a világot néhány hétre, a Ninatic pedig azóta sem tudta visszahozni azt a varázslatos időszakot. Ha a járványhelyzet enyhül, egyre többeket oltanak majd be és a világ országainak korlátozásai feloldódnak, akkor egyébként is nagy lesz a kalandvágy sokakban, erre pedig a Pikmin AR nagyban rásegíthet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)