Hirdetés

A Wold of Warcraft játékosoknak is érdemes kipróbálniuk a mobiljátékot

|

Ha egyébként is Azerothon töltöd a szabad óráidat, akkor ne hanyagold el a Warcraft Rumble kipróbálását sem.

Hirdetés

A BlizzCon 2023 előtti estén jelent meg a Blizzard új, figuragyűjtögetős stratégiai játéka, a Warcraft Rumble. Alapvetően egy nagyon leegyszerűsített taktikai mókáról van szó, ahol a megszerzett egységeinket kell lepakolnunk egy csatatérre és remélni, hogy megnyerjük az ütközetet.

Amennyire egyszerű, annyira szórakoztató, és ezt véletlenül sem azért állítom, mert vállalhatatlan mennyiségű időt öltem bele. A játékot viszont azoknak is érdemes lehet kipróbálniuk, akiket nem érdekel ez az egész.

Hirdetés

Jó Blizzardos szokásokhoz hűen ugyanis egy promóciós kampány pörög éppen. Aki letölti a Warcraft Rumble-t és legyőzi annak első komolyabb bossát, Hoggert, az kap a World of Warcraftban egy nagyon menő petet. Gnomelia Gearheart talán a legjobban kidolgozott WoW minipet, ami valaha bekerült a játékba, így mindenképp érdemes felmarkolni őt.

Hoggert legyűrni nem lesz nehéz. Mivel a tutorial bossról van szó, így gyakorlatilag bármit beküldhettek ellene és nagyjából 20 perc alatt letudhatjátok az egészet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)