Hirdetés

Berobbant a Call of Duty: Warzone Mobile utolsó trailere, készülhetünk az ugrásra

|

A mobilos Call of Duty battle royale új trailerrel jelenetkezett, ami kiemelte mind a játék szépségét, mind a platformok közti átjárhatóságot.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile hatalmas sikert aratott megjelenésekor. Lehet köpködni az érintőképernyős élményt, de a tagadhatatlan tény, hogy milliókat érnek el így, akik nem ülnek le konzol vagy PC elé játszani, nem véletlen és puszta kedvtelés, hogy az Activision a Warzone-t is a mobilos felhasználók kezébe akarta adni. A fejlesztés egy picit hosszabbra nyúlt, mint ahogy azt az érintett csapatok szerették volna, de néhány napon belül végre tényleg megjelenik a Warzone Mobile.

Március 21-én mindenki letöltheti és pörgetheti majd, és ha nem lennénk elég izgatottak eme jeles pillanat okán, akkor itt egy trailer, amely igyekszik mindenkit meggyőzni arról, hogy érdemes lesz zsebünkben hordható harctérre lépni hamarosan. 

Hirdetés

Azt már egy ideje tudtuk, hogy az Activision nagyon szeretett volna valamilyen platformok közötti funkcionalitást vinni a Warzone Mobile-be, de mostanra már az is kiderült, hogy ez hogyan fog megvalósulni. A trailer kifejezetten a fegyverek szintezhetőségét emelte ki, így annyi biztos, hogy az arzenálunkat a zsebverzióval is finomíthatjuk majd, így minden meccsünk számít, akármivel is nyomjuk éppen a meccseket.

A Call of Duty: Warzone Mobile minden szempontból ígértesnek tűnik, egyelőre sokat várunk tőle. Kíváncsiak leszünk rá majd, hogy hogyan bírják a szerverek, amikor azok megnyílnak március 21-én.

Ti tesztek majd vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)