Hirdetés

Bike Unchained 3 és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Száguldás két keréken, bizonytalan utakon - ezt nyújtja a hét kiemelt mobiljátéka.

Hirdetés

A hét folyamán végre kiderült, hogy a sokat halogatott Call of Duty: Warzone Mobile mikor érkezik: március 21-ét érdemes beírni a naptárba azoknak, akik szeretnék a PC-n és konzolokon már élvezhető battle royale játékot érintőképernyős eszközeiken pörgetni. Lesz benne Verdansk és Rebirth Island, ami önmagában elég lehet a rajongóknak, hogy adjanak egy esélyt ennek.

Ám amíg meg nem jelenik, kénytelenek vagyunk mással elfoglalni magunkat - szerencsére van mivel.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Bike Unchained 3 (iOS, Android) - ingyenes

A Red Bull kerékpáros játéksorozatának új részében változatos útvonalakon száguldhatunk le teljesen testreszabható, licencelt márkájú bringánkat az úton tartva. Egyik játékmódjában az a cél, hogy a lehető leghamarabb leérjünk egy hegyről, a másikban pedig ugrásokkal szerezhetünk pontokat. Mentorként mountain bike-os legendákat kérhetünk fel.

További mobiljáték megjelenések

A Tiny Sticker Tale (iOS, Android) - 1790 Ft / 1799 Ft

Bat to Bed (iOS, Android) - ingyenes

Cask (iOS, Android) - ingyenes

DEFENDUN (iOS) - 1790 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)