Hirdetés

Dune: Imperium és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Digitálisan is elérhető az egyik legjobb Dűne társasjáték, és nem ez az egyetlen népszerű társas, ami virtuális változatot kapott.

Hirdetés

Tökéletes időzítéssel, a Dűne: Második rész premierje után adta ki a Dire Wolf Digital a Dűne: Impérium digitális változatát, nem csak mobilokra, PC-re és Macre is. Azt, hogy mennyire kiváló társasjáték, már 2022-ben megírtuk, és szerencsére ma is kapható, de ha nem tudjátok összecsődíteni a társaságot, vagy gép ellen gyakorolnátok, ezzel a változattal egyedül is harcolhattok a fűszerért.

Véletlenül pont most jelent meg a Summoner Wars digitális változata is, aminek eredetijéről meg itt írtunk, azt is szívből tudjuk ajánlani.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Dune: Imperium (iOS, Android) - 4990 Ft

A Dune: Imperiumban a nagy házak vezetőinek szerepében küzdhetünk Arrakis és a fűszer uralmáért. Paklit építünk, lapokat játszunk ki, munkásokat helyezünk le, harcolunk, és próbálunk a lehető legtöbb győzelmi ponttal végezni.

További mobiljáték megjelenések

Dream House Days DX (iOS, Android) - 2490 Ft / 2090 Ft

Paragon Pioneers 2 (iOS, Android) - 2490 Ft / 2290 Ft

Pixel Heroes: Tales of Emond (iOS, Android) - ingyenes

Recursion (iOS, Android) - 1790 Ft / 1799 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)