Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Titánok, fingós viccek, alfa-, béta- és gammatesztek sora. Jól kezdődik ez a hétvége is.

Hirdetés


Paca - Annyira szeretnék a South Park: The Stick of Truth-szal játszani, hogy lehet, hogy nem is próbálok majd ellenállni a kísértésnek. Persze a Thief is érdekel, de sajnos sok más dolgom van, úgyhogy nem tudom, mi fér bele. Legfeljebb hajnalban, akkor már úgyis elég pihent vagyok az extrém poénokhoz, lopakodni meg csak sötétben érdemes.

BZ - Nálam egyrészt van Rust továbbra is - többek között azért, mert egyre durvábbra faragják a fejlesztők a dolgok elöregedését. Ha pár napig nem lépek be, és nem nyitogatom saját házikóm ajtaját, no meg nem javítgatom itt-ott a falakat, konkrétan összeomlik minden, és még a gondosan elraktározott cuccaimat is bukom. De emellett azért rákattantam másra is. Amikor annak idején kijött a Crysis 3, a sorozat többi darabjához hasonlóan erre is azt mondták, hogy az akkori összes gépet, még a legerősebbet is megizzasztja. Most viszont egy kényszerű gépcsere után egy irdatlanul bika konfig fortyog itt mellettem, szóval kíváncsiságból feltelepítettem a harmadik krízist, és maxra húztam minden beállítást. Most kicsit sírdogálok, hogy milyen jó is nekem. Könnyű engem boldoggá tenni, na. Csak drága.

Gulius - Én most éppen a Witcher 2-t tolom, mert valahogy az kimaradt eddig, de közben persze gőzerővel nyüstölöm a Tales of Symphonia nevezetű csodát, mert egyrészt teljesen jófajta JRPG, másrészt hétfőre valami tesztet is kéne belőle faragjak, különben jön Chava a lapáttal…

Gyu - A hétvégén célom elérni a WildStarban, hogy meglegyen a házam.... Mivel az 14-es szintű quest, s én már 11-es vagyok, így van remény. Emellett biztosan lesz még Minecraft is. Mást egyelőre nem tervezek, bár a Dogfight 1942 és az Airport Simulator 2014 jó ideje hívogat...

Sophiaso - A nagy leárazások alatt megvásároltam a Bastiont Xboxra, mivel sok jót hallottam róla. Szerencsére ezúttal bevált az ajánlás és nem bántam meg, hogy úgy vettem meg a játékot, hogy előtte nem próbáltam ki (amúgy is pofátlanul olcsó volt most). Már végig is vittem egyszer, hétvégén pedig jöhet a New Game Plus, juhú!

RG - A hétvége a repülésé, de sajnos még csak virtuálisan, ám így is kellően szórakoztatóan. A War Thunder lesz az, amiben megpróbálok realisztikus módban fennmaradni a levegőben és ha már ott vagyok, akkor légi győzelmekkel megkeseríteni az európai szervereken megtalálható játékosok sorsát. Mivel az első gép lelövésére igen csodálatos manővert követően került sor, így az önbizalmam az egekben van, amit az sem tud letörni, hogy azóta csak ritkán sikerült megismételni. Fakezűek, paradicsomszeműek, pápuák, mindenki csakis kettes sorszámmal!

Mocsy - Közeleg a Reaper of Souls megjelenése, ennek örömére a Blizzard egy teljes hónapig dupla XP-t ad a játékosoknak. Ez kell ahhoz, hogy viszonylag gyorsan lehessen magunkra kapkodni a paragon szinteket. Jelen pillanatban 81-es vagyok, amennyiben kicsit összekapom magam, akkor ez a hónap végére felmehet 100-ra is. Mellette azért nem fogom elhanyagolni a modokkal felturbózott Skyrimet sem, az még így, majd három évvel a megjelenés után is képes lenyűgözni. Hiába, rég volt már tisztességes fantasy szerepjátékhoz szerencsém. Jöhetne már ez a The Witcher 3.

HP - Fájó hiányosság, hogy a Heavy Rain még nincs végigjátszva, ezen fogok változtatni. Kár, hogy a Quantic Dream ilyen ritkán játszik csak az idegeimmel, jó lenne minden évben valami hasonló élmény. Jut is eszembe, a The Walking Dead játék második évadjának második epizódját is végigvittem péntek este, az sem volt egy utolsó élmény, de erről majd hamarosan inkább egy teszt keretében locsognék.

Daev - A hétvégét Sirius barátommal együtt a South Park: The Stick of Truth társaságában nyitottam (ami tudjátok, hogy mit jelent), a szombat és a vasárnap pedig remélhetőleg a Titanfall tesztelésével zajlik majd. Illetve Sirius a saját csatornáján egy 18 órás livestreammel ünnepli a 150 000 feliratkozót, amibe én is beszállok majd egy pár órára. Valószínűleg Team Fortress 2 lesz belőle. Nagyon szeretném, ha beleférne majd egy kis DayZ is, de most van egy olyan karim, amit szeretnék megőrizni a keddi Miss DayZ Sofőrje livestreamig. Kockáztassak?

embed titanfall:

Hunter - A hétvégén vár rám egy reményeim szerint sikeres League of Legends promó széria. Nem vagyok egy kimondott MMR gyűjtő, de azért vagyok annyira kompetitív arc, hogy az előrelépés esélyét azért én se akarjam elvesztegetni. Ha ezen túl vagyok, akkor valószínűleg egy 2 napos SMITE maraton következik. Már van egy nagyjából 100 órám ebben a MOBA-ban is, de még annyi mindent nem próbáltam ki, hogy ihaj, és sürget a lapleadás így vereségnek nincs helye. Szétcsapok mindenkit, aki szembejön, mielőtt még annyit mondhatna: „Vegyetek GameStart”.

Chavalier - Ezen a hétvégén három várost tervezek meglátogatni. Az egyik Berlin, az egykori német főváros, amit évtizedekkel korábban feldúlt a Feuerschwinge néven ismert ősöreg sárkány. A Shadowrun: Dragonfall után következik a Város (csak így egyszerűen), amelyben a hírek szerint gazdag zsákmány vár a besurranó tolvajokra. Végül, de nem utolsósorban egy Thiefet követően visszatérek South Park utcáira, mert maradt még pár elintézetlen ügyem. Emlékszem arra a mongol kiskölyökre, amelyik ferde szemmel méregetett. Nem tetszett, ahogy rám nézett, ideje összevernem.

Nightwolf - Jelenleg az agybaj kerülget, mert Epressel szó szerint a halál minden formáját éljük most át. Dark Souls II, csak ennyit szeretnék mondani...és még annyit, hogy a rohadt életbe! Lazításképpen pedig a szokásos Guild Wars 2 köreimet lefutom.

Eprespuszedlee - Lelkeket szedünk, miközben fakul a sajátunk Nightwolffal. Nem látunk mást, csak a YOU DIED skarlátszínű betűit (talán valamit rosszul csinálunk?). A Dark Souls II nem csak erőpróba, hanem igazi tréning az idegrendszerünknek. Eddig nem áll jól a szénánk. Lehet, hogy lassan végrendelkeznem kellene, mert félek a mérges Wolfitól. A mérges Wolfi nem gyerekjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)