Hirdetés

Hades és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az elmúlt évek egyik legjobb roguelike-ja már mobilon is játszható, és a Call of Duty: Warzone Mobile is megérkezett.

Hirdetés

Ugyan a szerkesztőségben is szeretjük a Call of Duty Warzone-t, nem volt kérdés, hogy e heti kiemeltünknek ennek mobilos változatát, vagy a Hadest válasszuk-e. A 2020-ban megjelent roguelike fantasztikus volt, és amíg a várhatóan legalább korai hozzáféréssel idén érkező folytatását várjuk, örülünk, hogy mobilon is újrajátszhatjuk.

Persze nem ítélkezünk, ha inkább CoD-oznátok, mindent bele!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Hades (iOS) - Netflix előfizetéshez kötött

Gyönyörű, izgalmas, nehéz, de kellő mértékben jutalmaz - ilyen roguelike a Hades, amiben az alvilág szintjein kell végighaladnunk Hades fiát, Zagreust irányítva. Biztos, hogy első nekifutásra nem járunk majd sikerrel, de minden próbálkozással erősebbé válunk, új eszközök válnak elérhetővé számunkra. Játszható kontrollerrel is, nem muszáj az érintőképernyős irányítással beérni. Sajnos ez az első netflixes játék, ami nem jelenik meg Androidra, nincs is terv ezen változat elkészítésére.

További mobiljáték megjelenések

Airport Boss (iOS, Android) - ingyenes

Blood Strike - FPS for all (iOS, Android) - ingyenes

Boomerang RPG (iOS, Android) - ingyenes

Call of Duty: Warzone Mobile (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)