Hirdetés

LEGO Legacy: Heroes Unboxed és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Már a sokadik LEGO játék érkezik mobilokra, de ezt egyáltalán nem bánjuk.

Hirdetés

Sajnos nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben majd csak úgy juthatunk hozzá a legjobb, prémium minőségű és mikrotranzakciók nélküli mobiljátékokhoz, ha előfizetünk valamilyen szolgáltatásra. Azért még mindig több játék jelenik meg külön, de látszik, hogy ami az Apple Arcade vagy a Netflix kínálatába bekerül, az más szintet képvisel.

Ezen a héten is a Netflix előfizetői járnak jól, akkor is érdemes taggá válni, ha a sorozatok és filmek nem érdekelnek titeket, csak a játékok. Hamarosan egyébként tévén is játszható lesz minden, ami most még csak mobilon.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

LEGO Legacy: Heroes Unboxed (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A LEGO legendás minifigurái köszönnek vissza a LEGO Legacy: Heroes Unboxedban, egy körökre osztott szerepjátékban, amiben bejárhatjuk a tengereket és a vadnyugatot egyaránt. Gyűjtögethetünk hősöket, akik egyedi képességekkel vesznek részt a harcokban, alaposan megnézhetjük és megépíthetjük a kidolgozott LEGO City, LEGO Pirates és LEGO Castle szetteket, valamint többjátékos csatákban is részt vehetünk. Az egyik legjobb mobilos fejlesztőcsapat, a Gameloft csinálta, egy esélyt megérdemel mindenképp - és nincsenek benne mikrotranzakciók, mivel a Netflix kínálatának része.

További mobiljáték megjelenések

Bullet Hell Heroes (iOS, Android) - ingyenes

Extreme Makeover: Home Edition (iOS, Android) - ingyenes

Gorathar (iOS, Android) - ingyenes

The Library of Babel (iOS) - ingyenes

Survival Bowling (iOS) - ingyenes

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)