Hirdetés

Már a héten érkezik egy új James Bond játék, de nem játszhat vele akárki

|

Ez még nem a Hitman fejlesztőinek alkotása, hanem valami más - de viszonylag kevesen férhetnek majd hozzá.

Hirdetés

A 47-es ügynök pihenni ment, az IO Interactive most azzal foglalkozik, hogy a 007-es első kalandjait mesélje el egy játékban, aminek megjelenése talán még évekre lehet. Ugyan a filmsorozat is pihen, és még nem tudni biztosra, ki lesz a következő színész, aki a brit titkosügynök öltönyébe bújhat, de mobiljátékos és Mac-es fronton van némi mozgolódás.

Méghozzá az Apple Arcade-ben, ahova szeptember során több másik játék (My Talking Angela 2+, Japanese Rural Life Adventure, Junkworld) mellett a Cypher 007 is bekerül.

Hirdetés

A szeptember 29-én megjelenő, a Tilting Point által fejlesztett Cypher 007-ben Bond legikonikusabb pillanatait élhetjük újra egy elmebörtönben, ahova Blofeld helyezte az ügynököt, hogy megpróbálja kettős ügynökké formálni.

Az Apple Arcade kizárólag Apple eszközökön elérhető, de iPhone és iPad mellett Apple TV-n és Mac-en is. Szeptember során 40 jelentős frissítés is érkezik a kínálatban található számtalan játékhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)