Hirdetés

Megvan a Call of Duty: Warzone Mobile megjelenési dátuma

|

Kezdjétek el letakarítani a telefonjaitokat, mert az Activision következő nagy dobása várhatóan nem lesz kicsi.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone Mobile évek óta készül az Activision műhelyében. A srácok nagy sikerre számítanak, ami szerintük még a jelenlegi mobilos CoD eredményein is túltesz majd. Néhány héten belül ki fog derülni, hogy a valóság tényleg türközi-e az elvárásokat.

Mindenesetre a kiadó sokáig tartó várakozás után közzétette végre a Call of Duty: Warzone Mobile megjelenési dátumát, és az tényleg nincs már messze. Kevesebb mint egy hónap választ el bennünket a csatatértől.

Hirdetés

Az iOS-re és Androidra egyaránt készülő lövölde zsebre rakható formátumban hozza el a kedvenc játékmódjainkat és pályáinkat. A Warzone Mobile Verdanskkal és a Rebirth Island arénákkal indít, és az azokon elért eredményeinket vihetjük magunkkal a Modern Warfare III-ba, valamint a PC-s és konzolos Warzone-ba is a cross-progression összeköttetésnek köszönhetően.

A játék 2024. március 21-én érkezik, és ha szeretnétek felmarkolni az induláskor osztogatott jutalmakat, akkor erre a linkre ellátogatva hamar túleshettek az előregisztráció folyamatán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)