Hirdetés

Monster Hunter Now és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Monster Hunter sorozat is elkezdett a mobilok irányába nyitni.

Hirdetés

Mielőtt belekezdenénk az újdonságok taglalásába, két örömteli hírt is kaptunk a héten, ami a minőségi - vagy legalábbis érdekesnek tűnő - mobiljátékok iránt érdeklődőknek lehet izgalmas. Az egyik, hogy már lehet regisztrálni jutalomért iOS-en és Androidon is a Warcraft Rumble-re, a Blizzard Clash Royale-t idéző mobiljátékára, ami azt is jelenti, hogy nincs már messze a megjelenés, a másik pedig, hogy kiderült, december 12-én jelenik meg és már előrendelhető a Little Nightmares mobilos változata. Az előrendelők 30% kedvezménnyel, 2490 Ft-ért vehetik meg iOS-re, és hasonló ára lesz Androidon is, ahol előregisztráció él. Ez a teljes játék lesz mobilon, nem egy spin-off, mint a Very Little Nightmares.

Na de nézzük, mik azok, amikkel akár már most játszhatunk.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Monster Hunter Now (iOS, Android) - ingyenes

A Capcom az elmúlt években nyugaton is óriási sikereket elérő szörnyvadászos játéksorozata, a Monster Hunter mobilos változatát az a Niantic csinálta, amely a Pokémon GO-val őrjítette meg a világot néhány évvel ezelőtt. Ebből már sejthető, milyen a játékmenet: a világunkat járva ütközhetünk meg mindenféle ocsmányságokkal, akár barátainkkal és más vadászokkal együttműködve. Nem biztos, hogy hosszú életű lesz, buktak már be ilyen projektek (Harry Potter: Wizards Unite, Witcher: Monster Slayer), de hátha majd pont ennek összejön.

További mobiljáték megjelenések

AFK Football (iOS, Android) - ingyenes

Motorsport Manager 4 (iOS, Android) - 2990 Ft / 3990 Ft

PopStealth (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)