Hirdetés

Rajongói mobilos alkalmazás készült a No Man’s Sky-hoz

|

A jövő heti megjelenésre készülve már elérhető egy rajongók által készített mobilalkalmazás a Google Play-en, ami számtalan hasznos segédfunkciót nyújt a Hello Games játékához.

Hirdetés

A NMS Ally névre keresztelt ingyenes program elsődleges funkciója, hogy lehetővé teszi a PS4-es képernyőképek egyszerű mentését és megosztását, de emellett sok más hasznos kiegészítő is helyet kapott benne.

Ilyen például a bolygó- és lénynév generátor, ami valószínűleg a felfedezők nagy barátja lesz: én például minden játékbeli névadásnál órákat töltök gondolkodással, ami a No Man's Sky-ban eléggé lelassítaná a galaxis középpontja felé való haladásom.

Ugyanígy hasznos az a napló, ami folyamatosan jegyzi, hogy hol találhatóak meg a különböző felfedezett nyersanyagok, nagy segítség nyújtva ezzel a bányászoknak és kereskedőknek.

Mivel a játék nálunk csak augusztus 10-én jelenik meg PlayStation 4-en és 12-én PC-n, még nem tudjuk magunk letesztelni a NMS Ally-t, de a redditerek és a Play Store hozzászólásai alapján már most készíthetjük neki a helyet a telefonunkon.

Egyelőre még csak Android felhasználók tölthetik le, de a fejlesztő szerint már az iOS verzió is jóváhagyás alatt áll, úgyhogy akár az is megérkezhet a játék megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)