Hirdetés

Csúcs-PC-k, lézerharc és sok más - ezekkel a programokkal vár idén a PlayIT Show

|

A PlayIT Show powered by Mastercard keretében idén is számos izgalmas program vár - elmondjuk, miért lesz érdemes eljönnöd.

Hirdetés

Valamivel több mint két hét múlva, október elsején rendezik meg az idei őszi PlayIT Show powered by Mastercard rendezvényt, ami azon túl, hogy a hazai gamerek egyik legnagyobb gyűjtőhelye és az év utolsó nagy gamer összejövetele lesz, mindenkinek igyekszik izgalmas programokkal szolgálni - érdemes elhozni az egész családot, senki nem fog unatkozni!

Az egyik legjobban várt újdonság a Gamer 7 próba, melyen bárki megmérettetheti magát, és értékes pénz-, valamint tárgynyereményekkel távozhat, de nem ez lesz az egyetlen elfoglaltság, amiben ajánlott részt venni. 

Az esemény központi helyszíne a Nagyszínpad lesz, ami kvízzel, videójátékos és offline vetélkedőkkel, beszélgetésekkel és bemutatókkal vár majd mindenkit - egyebek mellett cosplay show-ra is számíthatunk, ahol lenyűgözően részletes jelmezekben pózoló lányok és fiúk mutatják be, hogyan alakítják kedvenc karaktereiket. A Gran Turismo magyar bajnokságának döntőjét úgyszintén figyelemmel kísérhetjük.

Külön említést érdemel a Geek Akadémia is, ahol reflexünket, tudásunkat, célzásunkat tehetjük próbára, és a kihívások teljesítését követően oklevéllel távozhatunk, a legjobb 10 pedig ajándékokat kap. A Gamerland standjánál már a megjelenés után egy nappal megnézhetitek, milyen élményt kínál a FIFA 23. 10:00-12:00-ig szabad lesz a játék, majd 12:00 és 16:00 között a #SamsungGGamer - First Touch FIFA23 kupában, egy 40 fős versenyen vehettek részt, Horti Gábor kommentálásával. A fődíj egy Samsung Odyssey Gaming monitor, a második helyezettnek egy Samsung Galaxy Buds2 fülhallgató jár, és minden dobogós kap egy FIFA 23-at PS5-re! A versenyt követően zárásig ismét szabad a játék, a Honvéd, az MTK vagy a Trollfoci profi játékosai ellen is játszhatsz!

A Leet standjánál mindeközben Zsozeatya, SütőKarcsy és Makovics Tina is megtalálhatók lesznek, akikkel fotózkodhattok a standnál.

Ilyen volt a nyári PlayIT Show, hasonlóra lehet számítani:

És ahogy azt már megszokhatták a gyakorlott PlayIT-re járók, a retro PC- és konzolkiállítással visszarepülhetünk egyszerűbb időkbe, amikor a grafika sokadlagos volt a játékélmény mellett, a szimulátorokkal kipróbálhatjuk, milyen élmény egy versenyautó volánja mögött ülni, a Just Dance-ben pedig átmozgathatjuk magunkat, ahogy a Mozdulj Gamer programjain, a laser tagben, és a Rage Roomban is, mely utóbbiban leharcolt elektronikai eszközöket verhetünk ripityára. A PC Arénában csúcs gépeket és perifériákat próbálhatunk ki, a VR-szekcióban lehengerlő élményeket élhetünk át, a Gémklub által üzemeltetett Társasjáték Zónában pedig kipróbálhatjuk a legújabb, legérdekesebb társasokat.

Ez még nem minden - a programokat sorra jelentik be, érdemes figyelni a PlayIT Show powered by Mastercard hivatalos oldalát és a Facebook oldalt. Jegyek még kaphatók elővételben, Normál, Deluxe és Collector's belépőt is lehet váltani az eseményre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)