Hirdetés

Vasárnap irány a PlayIT Szeged!

|

Már csak kettőt kell aludni és itt a következő PlayIT Show.

Hirdetés

Alig fejeződött be a budapesti PlayIT Show, máris új helyszínen startol el az ország legnagyobb gamer rendezvénysorozatának következő eseménye. Június 10-én, vagyis most vasárnap jön a PlayIT Show Szeged, ahová bizony idén is érdemes lesz ellátogatni.

A vasárnapi rendezvény temérdek izgalmas programmal vár benneteket, kipróbálhattok egy csomó ütős játékot és persze fotózkodhattok a menő cosplayerekkel. Ha például odavagytok a száguldásért, akkor egy-két kör erejéig muszáj kipróbálnotok majd az Onrush nevezetű csodát, ami egy olyan akcióközpontú versenyjáték, amelyben a hangsúly leginkább az ellenfelek kilökésén van. A rendezvény hivatalos weboldalán a többi remek programlehetőségről is olvashattok. 

Ha esetleg még nincs jegyetek a szegedi PlayIT-re akkor sem kell kétségbeesni, hiszen ide kattintva még vásárolhattok elővételes normál és deluxe belépőket is. Természetesen normál jegyet a helyszínen is lehetőséget lesz majd venni, de azért ahogy a méltán híres indián közmondás is tartja: elővételesen szebb az élet. 

PlayIT Show Szeged

Időpont: 2018. június 10., 10:00-28:00
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - Ady tér 10., Szeged, 6722
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
PlayIT Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)