Hirdetés

Csoki helyett legális Windows vagy Office Valentin-napra? Mindenki jobban jár

|

A csoki elfogy, a Windows és Office licenc viszont egy életre szól.

Valentin-napra sokféla ajándékot választhatsz, nem kell szív alakúnak lennie. Egy doboz csokoládé ugyan megfelelő lehet, de nem tart túl sokáig. Ha olyan ajándékot keresel, amelyet szíved választottja egy életen át élvezhet, akkor valami praktikus dolog sokat segíthet. A szoftver-előfizetések ugyancsak lejárnak, de ahelyett, hogy havonta vagy évente fizetnél a Microsoft 365-ért, a Keysfan Valentine's Day Sale során 25,25€-ért (299€ helyett) kaphatsz egy élethosszig tartó licencet a Microsoft Office Professional 2021-hez. A Microsoft Office 2021-gyel dokumentumokat, prezentációkat, adatbázisokat, e-maileket és PowerPoint táblázatkezelőket készíthetsz, szerkeszthetsz és rendszerezhetsz. Egyszer fizetsz, és élethosszig tartó hozzáférést kapsz, szükség szerint technikai támogatással és frissítésekkel együtt. Ez életre szól, akárcsak az igaz szerelem.

Hirdetés

Microsoft Office 2021 már 15€-tól!

A Windows 11 Professional örökös licence csak 13,25€ a különleges leárazás során. Könnyebben használható felület, fejlettebb biztonsági funkciók várják az üzleti és az otthoni felhasználókat is. A rendszer tökéletes a játékosok számára, lenyűgöző grafikát élvezhetsz a DirectX 12 Ultimate-tel, és fokozhatod a játékélményt. Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni PC-dből, frissítsd mihamarabb Windows 11-re!

Élethosszig tartó licenc már 6€-tól!

Vásárolj többet és spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Sokra van szükséged? Vásárolj 50-es vagy 100-as csomagokat nagy kedvezménnyel!

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)