Hirdetés

The Game Awards 2015 - a Konami ide sem engedte el Hideo Kojimát

|

Kiefer Sutherland sem épp alkalmatlan, hogy átvegyen egy díjat, de mindenki azt látta volna szívesen, ha a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnek járó elismerést Hideo Kojima köszöni meg.

Hirdetés

Miután a PlayStation Awardson sem vett részt Hideo Kojima, hogy átvegye a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnek járó elismeréseket, a hiánya még feltűnőbb volt, mikor Los Angelesben sem jelent meg a legendás dizájner a 2015-ös The Game Awardson.

A legjobb akció-kaland díját így Kiefer Sutherland vette át, aki a színpadon kiemelte, hogy Kojima és a játék készítői nevében fogadja el az elismerést.

Az ügy mellett nem ment el szó nélkül a Game Awards egyik főszervezője, Geoff Keighley sem, aki elárulta, hogy Kojima mindenképpen el szeretett volna menni az átadóra, de "nem sokkal ezelőtt értesítette róla egy, a Konamit képviselő ügyvéd, hogy nem engedik meg neki, hogy elutazzon a ma esti díjátadóra, hogy átvegyen bármilyen elismerést".

Ezt érthetően a közönség hangos fújolása követte, ami után Keighley értetlenségét és csalódását fejezte ki, hogy Kojima nem jöhetett el, illetve elejtette azt az apróságot is, hogy a dizájner még mindig a Konami alkalmazásában áll, ezért is tartotta magát a kiadó akaratához.

Mit gondoltok, az év végével végre kiderül, mi is történt a Konami és Kojima között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)