Hirdetés

Tom Clancy's The Division - tovább csúszik a megjelenés

|

Hatalmas hidegzuhanyként ért minket a hír, hogy a The Division megjelenés újra el lett halasztva.

Hirdetés

Ha van Ubisoft-játék, aminek tényleg minden tekintetben tökéletesnek kell lennie, az a The Division, és ezt láthatóan a Ubisoft is tudja.

Nagyon sokat vállaltak ezzel, többet is, mint amenyit elsőre gondoltak, ezért nem meglepő, hogy már sokadjára halasztják el, ahogy az sem, hogy nemrég egy negyedik csapat, a Ubisoft Annecy is beszállt a fejlesztésbe. Nem is éltük bele magunkat a 2015 végi megjelenésbe, és ez volt a helyes döntés: a Ubisoft pénzügyi jelentése szerint a vadonatúj Tom Clancy-játék csak a negyedik pénzügyi negyedévben, azaz 2016. januárja és márciusa között jelenik meg, továbbra is PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Várhatóan az E3-on azért újra megmutatja magát, ideje lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)