Hirdetés

A Bandai Namco elkaszált legalább 5 fejlesztés alatt álló projektet

|

A Tekken 8 most a japán kiadó kedvenc gyermeke. A verekedős móka legalább megtermeli a szükséges bevételeket.

Hirdetés

Előkerült a Bandai Namco bevételi jelentése, amit az IGN.com munkatársa fordított és közölt le. A dokumentumban lévő sorok arra utalnak, hogy a kiadó elkaszált öt, még fejlesztés alatt állt játékot, és bár a címek listáját nem tartalmazza az irat, a kukázás okait igen.

A Bandai a játékfejlesztés árára hivatkozik: mivel egy-egy nagyobb cím felépítése iszonyatos költségekkel jár, ezért sokkal szorosabb szabályozást vezetnek be. Minden projektet sokkal szigorúbban fognak felülvizsgálni, és ennek a folyamatnak lett áldozata az elkaszált ötös is.

Ami biztos, hogy az Elden Ring DLC túlélte, és annak fejlesztése folytatódhat tovább újabb Dragon Ball játékokéval együtt. A DRAGON BALL: Sparking! ZERO biztonságban van, és a Tekken 8 rajongóknak sem kell aggódniuk. A modern verekedős címek egyik legjobbja hatalmas bevételeket hozott a Bandainak, így jönnek a karakter DLC-k, ruhák és minden egyéb, ami csak pénzt termelhet.

Hirdetés

A jelentés utáni közlemények szerint a Bandai vagy 21 milliárd yent (nagyjából 50 milliárd forintot) vesztett alulteljesítő címek miatt. A Blue Protocol lehet itt az egyik legnagyobb probléma: a Bandai Namco és az Amazon Games közös MMORPG projektje tavaly jelent meg Japánban, de nem szólt túl nagyot. A globális verzió még mindig készült el, ki tudja, ezen a fronton mire számíthatunk még egyáltalán.

A lényeg, hogy biztosan befut 2024-ben a Bandai gondozásában a Little Nightmares 3 és a Sand Land. A The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 és a DRAGON BALL: Sparking! ZERO szintén készülnek, de azok még nem kaptak megjelenési dátumot, reméljük, túlélik a kiadó megpróbáltatásait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)