Hirdetés

Apex Legends - becslések szerint több mint 90 millió dollárt termelt februárban

|

Már hivatalos adat is van arról, hogy mennyire elképesztő nyitást produkált a Respawn battle royale játéka.

Hirdetés

Rövid időn belül a játékosok új kedvencévé vált az Apex Legends. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy már az első hónap során 50 millióan próbálták ki a játékot. A jelek szerint pedig nem csak játékosszámban, hanem pénzügyi téren is remekül teljesített az Apex az elmúlt hetekben.

Hirdetés

A piackutatásokkal foglalkozó Superdata egy új jelentésben írt arról, hogy februárban nagyjából 92 millió dollár bevételt hozott az Apex Legends, amivel így simán bekerült az adott hónapra vonatkozó top 10-es listába. A pénz nagyobbik részét egyébként nem a PC-sek, hanem a konzolos játékosok hozták össze, és ugyan ez egy elég szép eredmény, de még így sem sikerült túlszárnyalnia például a Fortnite számait.

Ezek egyébként csak a Superdata mérései, tehát nem tekinthetőek hivatalosnak, de mégis átfogó képet adhatnak arról, hogy jelenleg mi pörög legjobban a játékosok körében. Az alábbi táblázatban megnézhetitek a többi népszerű címet is.

Ti költöttetek már pénzt az Apex Legendsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)