Hirdetés

Bajban az Elite: Dangerous és az F1 Manager stúdiója, elbocsátások jönnek

|

Az új Warhammer játék érkezésével párhuzamosan átalakítják az egész céget a veszteségek mérséklése miatt.

Hirdetés

A 2023-as év ugyan csordultig van csodálatos játékmegjelenésekkel, a stúdiók mégis sorozatosan rúgják ki a feltörekvő tehetségeiket. Ezúttal a Frontier Developments fog megszabadulni a stábjának egy részétől, bár az egyesült királyságbeli játékóriás nem közölte, hogy mennyi embertől szándékozik megválni.

A kiadóként és fejlesztőként is aktív vállalat képviselője az amerikai IGN-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy jelenleg átnézik a teljes céget, illetve felülvizsgálják annak működését.

Hirdetés

A Frontier Developmentsnek köszönhettük az Elite: Dangeroust, a Planet Coastert és a Jurassic World Evolutiont is. A csapat leszállított két F1 Manager játékot is, és idén a Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin című játékával szeretné megnyerni a stratégiai műfaj szerelmeseit. Utóbbi kifejezetten izgalmas alkotásnak ígérkezik, de a megjelenési folyamat közben a cég rengeteg pénzt veszít.

Mivel korábbi években több cím is alulteljesített, elkerülhetetlen az átszervezés. A működési költségeket mintegy 20 százalékkal tervezik mérsékelni a felvételi folyamat leállításával, a kiadások lefaragásával és a redundáns elemek kivágásával. El sem merjük képzelni, hogy ez hány alkalmazott munkájának megszűnésével fog járni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)