Hirdetés

Feloszlott a Final Fantasy XVI csapata, de nem azért, mert el kellett bocsátani a fejlesztőket

|

Naoki Yoshida maga jelentette be, hogy a Final Fantasy XVI-ért felelős Creative Business Unit 3 nincs többé.

Hirdetés

A Final Fantasy XVI vegyes fogadtatást kapott. A sajtó és a vásárlók nagy része is imádta a játékot, de a keményvonalas Final Fantasy rajongók véleménye meglehetősen változatos volt. A jelenleg PS5-exkluzív cím így is rekordokat döntögetett, és számtalan játékost ejtett rabul hosszú órákra.

Hiába azonban minden dicséret és pozitív fogadtatás, a fejlesztő Creative Business Unit 3 tagjait már szét is osztották a Square Enixen belül, hogy más projektekkel foglalkozzanak.

Famitsunak adott interjújában, maga az FFXVI csapatának feje, Naoki Yoshida beszélt a helyzetről. Elmondása szerint még megvan egy kis csapat, akik a játék kiegészítőiért felelnek, de a CBUIII főbb része már szétesett.

Hirdetés

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem számíthatunk közvetlen Final Fantasy XVI folytatásokra, tehát senki se várjon egy XVI/2-t vagy bármi hasonlót.

Mindettől függetlenül a Final Fantasy XVI története még nem ért véget. Még egy DLC biztosan érkezik a PC-s verzió mellett. Egyelőre egyik sem kapott megjelenési dátumot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)