Hirdetés

A Kojima Productions is kihagyja a GDC 2020-at a koronavírus miatt

|

A Sony, az Oculus és több más iparági szereplő után Hideo Kojima cége sem lesz ott az idei Game Developers Conference-en.

Hirdetés

Ma reggel jelentették be a Kojima Productions illetékesei, hogy nem fognak elmenni a 2020-as Game Developers Conference-re, vagyis a GDC-re. Korábban két előadást is terveztek a rendezvényen, az egyiken a cég mesterséges intelligenciákra szakosodott programozója, Eric Johnson, a másikon pedig maga Hideo Kojima vett volna részt.

Hirdetés

A Kojima Productions az alábbi két tweetben a nem túl meglepő indokot is konkretizálta: a koronavírus miatti aggodalom az oka annak, hogy nem utaznak el az amerikai konferenciára. Nemrég a Sony is hasonlóképpen döntött

A mobilvilág legfontosabb eseményét, a 2020-as Mobile World Congresst végül teljesen lefújták, mivel annyi gyártó mondta le a részvételt  a koronavírus-fenyegetettség miatt. Könnyen lehet, hogy végül a GDC-nek is ez lesz a sorsa, de egyelőre még nem jelentették be, hogy törölnék a teljes márciusi rendezvényt. A jelenlegi tervek szerint a GDC-t március 16. és 20. között tartják meg San Franciscóban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)