Hirdetés

Peter Molyneux nem akart túlozni, de azért elmondta: következő játékában valami olyan lesz, amit még soha nem láttunk

|

A nagy ígéreteiről ismert játéktervező tudja, hogy a múltban csalódást okozott, és nem akar megint, de azért ígérgetni nem felejtett el.

Hirdetés

Amellett, hogy olyan fantasztikus játékokat köszönhetünk neki, mint a Fable vagy a Black & White, arról is ismert Peter Molyneux, hogy nem fogja vissza magát, ha az elképzeléseiről beszél, és hajlamos megvalósíthatatlan dolgokat ígérni. Ő őszintén azt gondolta, hogy mindig a következő játéka lesz minden idők legjobbja, nem volt célja senkit félrevezetni, mindig hitte, hogy amit kitalált, az megvalósítható, csak hát technikai akadályok állták útját.

Most is próbál óvatosan megnyilvánulni. Fejlesztőcsapatával, a Curiosityt és a Godust is készítő 22Cans-szel már dolgozik új projektjén, amiről elárult néhány dolgot a GameReactornak adott interjújában.

Hirdetés

Bár azt, hogy milyen játék lesz, nem tudtuk meg, csak annyit, hogy kerül bele egy mechanika, amit játékban még soha nem láttunk.

"Ezt a mechanikát egy olyan világban és környezetben használjuk, ami ismerős lehet a játékosok számára. És mivel a környezet ismerős, [a mechanika] frissebbnek fog hatni."

A játék elsősorban PC-re és konzolokra készül, és közelebb lesz az általa kínált élmény a Fable-höz, a Black & White-hoz és a Dungeon Keeperhez, mint korábbi alkotásai. Konkrétumok nélkül nehéz erre mit mondani, csak azt reméljük, tényleg valami érdekeset mutat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)