Hirdetés

PewDiePie exkluzív szerződést írt alá a YouTube-bal

|

PewDiePie kitart a YouTube mellett, miközben sok streamer inkább a Twitch vagy épp Mixer felé csábul el.

Hirdetés

2017-ben még nem PewDiePie (Felix Kjellberg) volt az a reklámarc, akit a YouTube szívesen kirakott volna a kirakatban. Rasszista megnyilvánulása miatt ekkor letiltották PewDiePie videóita Disney és a YouTube is szerződést bontott a világ legismertebb videósával. Nos, a jelek szerint pár év elég volt ahhoz, hogy mindenki elássa a csatabárdot.

Hirdetés

Washington Post értesülései szerint ugyanis PewDiePie és a YouTube exkluzív szerződést kötöttek, melynek értelmében a népszerű videós a jövőben csak és kizárólag ezen a platformon fog streamelni. Ez mindenképp izgalmas változás lesz PewDiePie életében, hiszen sokakkal ellentétben ő inkább az előre legyártott videókra koncentrált, nem pedig a streamingre. Nos, ez 2020-ban megváltozik.

Nyilván nem lehet tudni a szerződés pontos feltételeit és a díjazást sem, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy Felix Kjellberg nem két fagyi áráért tett le arról, hogy a Twitchre, a Mixerre, vagy bármilyen más jelenleg feltörekvőben lévő platformra költöztesse a livestreamjeit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)