Hirdetés

Rejtély, hogy ki vesz most Grand Theft Auto V-öt, de még mindig úgy viszik, mintha csak tegnap jelent volna meg

|

Az elmúlt hónapok is produktívak voltak, a Rockstar játéka pedig továbbra sem mutatja a fáradtság jeleit.

Hirdetés

Még tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy a Take-Two Interactive szeptember 30-ával zárult negyedéves jelentésből kiderült, mennyi fogyott az egyébként is hihetetlen eladásokkal büszkélkedő Grand Theft Auto V-ből. Több mint 190 millió eladott példánynál járt ekkor a Rockstar sandbox játéka, és mint ahogyan az várható volt, az érdeklődés az utóbbi hónapokban sem apadt.

A Take-Two legfrissebb, harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi beszámolójából ugyanis kiderült, hogy az elmúlt három hónapban újabb 5 millió példány talált gazdára a 2013-ban eredetileg csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent, ám azóta számos további platformra is kiadott GTA 5-ből, ami ezzel elérte a 195 milliós értékesített példányszámot.

Hirdetés

Érdemes még szót ejteni a Rockstar western kalandjairól is: a 2018-as Red Dead Redemption 2-nek az eladásai 61 millió példánynál járnak (ez legutóbb 57 millió volt), a teljes széria ezzel pedig már 86 millió eladott kópiát számlál, ami szintén figyelemre méltó eredmény.

Szóval továbbra sem kell csodálkozni, a Take-Two-nak az esze ágában sincs sürgetni a Grand Theft Auto VI megjelenését, elvégre továbbra is rengetegen pörgetik, no meg veszik, a több mint 10 éves játékot. Vélhetően a következő felvonás tervezett 2025-ös megjelenéséig az érdeklődés sem hagy majd hirtelen alább, közel a 200 milliós mérföldkő, nem lesz olyan nagy meglepetés, ha legközelebb már erről kell hírt adnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)