Hirdetés

A Skywalker kora lehagyta a Zsivány Egyest

|

Még mindig nem tartunk ott, hogy beérje a legjobban termelő Star Wars filmet, de A Skywalker kora minden sav ellenére előkelő helyet harcolt ki magának a franchise listáján.

Hirdetés

A Skywalker saga lezárásként hirdetett Star Wars: Skywalker kora nem lett akkora kasszasiker, mint azt remélte a Disney. Lassan, de biztosan azért sikerült elvennie a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történettől a harmadik legsikeresebb Star Wars filmnek járó díjat. A Skywalker kora 1,058 milliárd dollárt termelt világszerte, míg a Zsivány Egyes összesen 1,056 milliárdot hozott össze.

Hirdetés

A franchise listáját még mindig Az ébredő Erő vezeti a maga 2,068 milliárdjával, amit Az utolsó Jedik követ 1,332 milliárddal. Senki sem feltételezte, hogy a Skywalker kora lenyomja majd Az ébredő Erőt, de azt azért sokan remélték, hogy a Skywalker saga vége lenyomja majd Az utolsó Jediket. Ez már szinte biztosan nem fog összejönni.

Mindettől függetlenül meglepő lehet, hogy a Skywalker korának eddig tartott lenyomnia a Zsivány Egyest, pedig a magyarázat meglehetősen egyszerű. A tengeren túli közönségnek könnyebb volt fogyasztania egy spin-off filmet, mint egy széria 9. felvonását. Legalábbis James Li, marketing kutató szerint ez volt a helyzet.

"Rengeteg összetett karakter, téma, az előzmény trilógia, és több generációt átölelő történetek épülnek egymásra. Így nehéz a kínai közönségnek igazán bekapcsolódnia a franchise-ba."

Most a Disney láthatóan inkább a streaming irányba fordul, a filmek jövőjét illetően még nem lehetünk biztosak semmiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)