Hirdetés

Új vezető áll a Far Cry széria élére

|

Az új IP director eddig is fontos szerepet töltött be a Far Cry játékok fejlesztőcsapataiban.

Hirdetés

A Far Cry franchise kapcsán legutóbb még arról érkeztek hírek, hogy egyszerre készül egy teljesértékű új rész, valószínűleg a Far Cry 7 (a helyszín elvileg egy Korea-közeli sziget, Kimsan, amit Észak-Korea hajt uralma alá), illetve egy különálló multiplayer játék is, most viszont az is kiderült, hogy ki fogja majd össze ezeket az új projekteket.

Drew Holmes, aki korábban vezető íróként, narratív vezetőként és az egész brand narratív irányítójaként dolgozott, mostantól kezdve a Far Cry széria rendezőjévé lép elő, gyakorlatilag ő lesz a végső döntéshozó, nála futnak össze a szálak.

Hirdetés

Holmes egy LinkedIn posztba fejtette ki, hogy mennyire örül új pozíciójának, illetve a jövőre is utalt. Úgy fogalmazott, hogy nagy dolgok vannak készülőben, és azt is hozzátette, ne habozzanak azok, akik szeretnének esetleg a Far Cry brand következő nagy evolúciójának részesei lenni - ez gyakorlatilag egy álláshirdetésnek tűnik. 

Ennek alapján viszont az is bátran kijelenthető, hogy nem a közeljövőben fog érkezni a Far Cry 7, elvégre még toborozzák a fejlesztőket. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)