Hirdetés

A Cyberpunk: Edgerunners világába visz vissza bennünket ez a társasjáték

|

Maine bandájára vár még egy utolsó meló Santo Domingo utcáin.

Hirdetés

A Cyberpunk: Edgerunners csodálatos széria volt, kiválóan megmutatta, hogy Night Cityben nincsenek hősök, van viszont erőszak és kegyetlenség.

A Monster Fight Club, az R. Talsorian Games és a CD Projekt RED társasjátéka most visszatekeri az időt. Jön a Cyberpunk Edgerunners: Combat Zone, ahol Maine csapatának minden tagja él és virul, és épp egy új melóra indulnak, amiben mi irányítjuk őket

A játékosok kedvenc karaktereik közül választhatnak, köztük Daviddel, Lucyval és a többiekkel, vagy elvihetik egy körre Adam Smashert és az Arasaka többi intézőjét. Az alap kiszerelésben a szereplőket 2D-s, rajzolt, műanyag standeek szimbolizálják, de a prémium változatban műanyag figurákat találhatunk.

Hirdetés

Kapunk kártyákat, egy kihajtható játéktáblát, épületeket és egyéb terepasztalos elemeket. A kezdődoboz eseményei Santo Domingóban zajlanak, így az ahhoz passzoló pályadarabokat kapjuk, a kártyák pedig a begyűjthető lootot, felszereléseket, programokat és egyéb apróságokat rejtik.

A társas valamikor az idei év második felében fog befutni, de pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk. A szabályok a Monster Fight Club [RE]action rendszerére épülnek, de a kiadó egy pörgősebb, átgondoltabb verziót ígér, miután annak korábbi változatait sokan kritizálták. Reméljük, ezúttal sikerül eltalálni a taktikázás és az agyatlan akció egyensúlyát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)