Hirdetés

A LEGO új Star Wars és Harry Potter készletekkel, meg minden mással készül márciusra

|

Rengeteg készlet érkezik a következő hetekben, részben a LEGO Star Wars termékvonal 25. születésnapjának alkalmából.

Hirdetés

Nincs olyan év, amikor ne lennénk hálásak egy új Ezeréves Sólyom modellért, és a LEGO idén sem hagy minket cserben, bár ezúttal nagyobb az új készletek jelentősége. A játékóriás számára egy fontos évszám 2024, lévén idén ünnepelhetik LEGO Star Wars termékvonaluk 25. évfordulóját.

Az első LEGO Star Wars dobozok 1999-ben érkeztek, amikor a cég megegyezett a Lucasfilmmel, és aláírtak egy 2008-ig tartó licenc szerződést. Az eredeti trilógiára épülő (és azt követő) modellek persze akkora sikert arattak, hogy a LEGO azóta többször is megújította a szerződést.

Hirdetés

Tekintettel a 25. évfordulóra, a Star Wars kínálatba klasszikus modellek érkeznek: R2-D2, Millennium Falcon, Tantive IV és társai. Egyik sem kifejezetten olcsó, de az ünnepi darabok kapnak egy kis állványt és/vagy egy cuki kis plakettet is a megemlékezés kedvéért.

Persze március környékén nem csak Star Wars készletekkel támad a LEGO. Az Animal Crossing játékok ihlette csomagok is befutottak, melyek kedvenc állatlakosainkat hozzák el műanyag formában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Harry Potter vonal is bővül két újdonsággal. A Weasley család járgánya cuki, és biztosan mókás összerakni, de a március győztese egyértelműen a majd' életnagyságú Teszlek Süveg.

A Disney mesék részlege az utolsó, ahol vár ránk egy hatalmas Hófehérke és a hét törpe házikó, és egy szintén méretes Stitch modell a Lilo és Stitchből. Mindkettő többszáz darabkából áll, bár a házikó egyértelműen viszi a prímet komplexitás tekintetében.

Ti melyikre fogtok lecsapni a fenti listából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)