Hirdetés

A tökéletes műsor: nézheted, ahogy egy streamer elsírja magát egy Pokémon kártyától

|

A népszerű japán cosplayer és streamer, hutoon nagyon szerencsés volt a legutóbbi TCG adása során.

Hirdetés

A kártyabontós streamek azóta népszerűek, mióta létezik a Twitch. Az emberek szeretnek TCG csomagokat nyitogatni, a nézők pedig imádják látni a kedvencük reakcióját egy-egy ritkább lap felbukkanására. Külső szemnek ez elég furcsa lehet, és némileg mesterkéltnek tűnő szórakoztatás (főleg mert nem lehet nem észrevenni a nőiességét kihasználó streamer manírjait), de tényleg régóta működik, nagyon sokan nézik.

Hutoon rajongóinak volt is mit nézniük, amikor a tartalomgyártó kinyitotta a Scarlet & Violet Pokémon TCG készlet egyik legértékesebb kártyáját. A streamer annyira meglepődött, hogy kicsit el is sírta magát az örömtől, és aki kicsit is ismeri ezt a világot, az pontosan értette, miért történik mindez.

Hirdetés

A kérdéses lap egy Alakazam Ex ultra ritka variáns, ami amellett, hogy kategóriája miatt rendkívül értékes, még erejében is lenyűgöző tud lenni a megfelelő pakliban. Alakazam Ex komoly sebzést tud kiosztani a kispadról, ami fenyegető szereplővé teheti a legtöbb Pokémon TCG meccsben.

Hutoon nézői virtuális tapssal kísérték a csomagnyitást, mivel ezt a lapot tényleg nagyon nehéz megszerezni. 

Ti mit gondoltok? Mennyi értelme van az ilyen streameknek? Szoktatok ilyesmit nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)