Hirdetés

Egy Elden Ring-rajongó LEGO-ból építette meg a játék egyik legmenőbb helyszínét

|

Nagyon komoly LEGO gyűjteményre van szükség ahhoz, hogy ezt az összeállítást valaki HoboSapient után tudja csinálni.

Hirdetés

A játékrajongók kreativitása határtalan, amit mi sem bizonyít jobban, mint a LEGO: A Wandering Mausoleum nevű összeállítás HoboSapienttől. Az Elden Ring vitathatatlan szerelmese összerakta ugyanis a népszerű RPG egyik legizgalmasabb helyszínét, annak minden részletére figyelve - tudjátok, ezek a monstrumok szabadon mászkálnak a játékban, és csak némi rásegítés után rogynak össze, ekkora bejutni és odabent lemásolni a már legyőzött főbossok lelkeit.

A így megszületett Mausoleum egy majd 15 kilós építmény lett, aminek felépítéséhez 5-6000 LEGO elemre volt szükség. Ez nagyjából az olyan készletekkel teszi a nagy művet egy térfélre, mint a LEGO Millenium Falcon vagy a Taj Mahal.

Hirdetés

Az összeállítás egy kicsit csalóka, mert a belső struktúra megtámasztásához HoboSapient nem csak átlagos LEGO elemeket, hanem Technic darabokat is használt. Lehet, ez sokak szemében valamennyit végül levont az eredmény értékéből, de szerintünk ez a munka még mindig lenyűgöző.

Az alábbi galériában több képet is megnézhetsz az alkotásról. 

Hivatalos LEGO készletet még nem kapott az év egyik legnépszerűbb videojátéka, de tekintettel arra, hogy a játékóriás igyekszik figyelemmel kísérni az ipar trendjeit, így még ez sem elképzelhetetlen. Álmodozni legalábbis szabad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)