Hirdetés

Elkészül az igazi Mass Effect N7 Sentry szemüveg, már ha elegen megrendelik

|

A Mass Effect 2 legmenőbb "sisakja" lehet most a tiéd.

Hirdetés

Ha még él bennetek az N7 nap okozta pörgés, akkor az izgalmaitokat most egy kis pénzköltéssel is levezethetitek. A BioWare hivatalos üzletében ugyanis felbukkant egy N7 Sentry Interface replika, ami 50 dollárért előrendelhető.

Ugyan a kassza már pörög, de egyáltalán nem biztos, hogy a cuki kis kék szemüvegből valódi kegytárgy is készül. Ez egy afféle szerelemprojekt a csapat részéről, így csak akkor fogják ténylegesen gyártásra küldeni a terveket, ha legalább 3000-en előrendelik a cuccot.

Hirdetés

Az N7 Sentry először a Mass Effect 2-ben bukkant fel DLC-ként, aztán a Mass Effect 3-ban is elérhető volt. Egy népszerű alternatíva volt azoknak, akik nem akarták elrejteni Shepard fejét egy teljesértékű sisakkal.

A replikából egyelőre csak néhány darab létezik, melyekre a fotózáshoz és a minőségbiztosításhoz volt szükség. Ha a 3000 előrendelés összejön, akkor megrendelik majd a szükséges eszközöket és nekiállnak a tényleges tömeggyártásnak. Ha valamilyen csoda folytán befuccsol a projekt, akkor mindenki visszakapja majd az előrendelésre befizetett teljes összeget.

A kampány december 7-ig tart, a replika várható megjelenése pedig valamikor 2022. szeptembere környékén lesz esedékes, már ha minden összejön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)