Hirdetés

Érkezik a Sonic kártyajáték, gyorsnak kell lennünk benne

|

A világ leggyorsabb zsugabubusai lehetünk.

Hirdetés

Lezajlott az idei GAMA Expo, azaz a Game Manufactures Association kiállítás, ahol bemutatkoztak a közeljövőben megjelenő társasjátékok. Az egyik legizgalmasabb új bejelentés a Sonic: The Card Game volt, ami gyors családi mókázást ígér kicsiknek és nagyoknak. Mivel a kék sündisznó épp reneszánszát éli, így érthető is, hogy a Steamforged lecsapott a licencre, és belekezdett a játék fejlesztésébe. A kártyajátékos tálalás fura lehet, de sokszor ezeket a legkönnyebb megtanulni.

Hirdetés

Túl sokat nem tudunk róla, de a logó alapján egy UNO-hoz hasonló, gyorsan megtanulható játékról lesz szó. A leírásban annyi szerepet, hogy gyűrűket és power-upokat kell majd gyűjtögetnünk a győzelemhez.

A Steamforged kezében van egyébként a Monster Hunter, a Devil May Cry, a Dark Souls, a Pac-Man és még egy tucatnyi videojátékos társasjáték, így tapasztalatuk már van a műfajban. Reméljük, hogy ez is jól fog elsülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)