Hirdetés

Hamarosan LEGO minifiguraként vásárolhatunk Dungeons & Dragons karaktereket

|

Amennyiben a hírek igazak, már nem is kell olyan sokat várnunk az érkezésükre.

Hirdetés

Míg nemrégiben néhány igazán lenyűgöző és látványos LEGO építményt mutattunk be nektek, addig most a méretükben bár jóval kisebb, népszerűségüket tekintve viszont annál nagyobb minifigurákkal kapcsolatban érkeztek izgalmas hírek. Ha ezeknek hinni lehet, hamarosan a kedvenc Dungeons & Dragons karaktereink LEGO-s változatait is kitehetjük majd a polcra.

Fontos azonban leszögezni, hogy egyelőre még csak szivárgásról van szó, tehát nem érdemes kész tényként kezelni a kollaborációt, amiről egyébként a Reddit felületén számolt be egy megbízható informátor, de egy másik témában jártas szivárogtató is hasonló hírekről írt a saját oldalán.

Hirdetés

Mind a ketten egészen konkrét infókat szállítottak a figurákkal kapcsolatban: mint kiderült, elvileg már idén szeptemberben befuthatnak a D&D-s pakkok, ráadásul már azt is tudni vélik, hogy mely karaktereket rejthetik.

Az alábbi Reddit posztban megtaláljátok az összes ezzel kapcsolatos infót, szóval ha kicsit is felkeltette az érdeklődéseteket, mindenképpen vessetek rá egy pillantást.

Updated details for 71047 Dungeons & Dragons Collectible Minifigures (from Brick Tap)
byu/Clay_Bricks inLegoleak

Persze mivel a dolog még nem hivatalos, bármi megtörténhet, de amennyiben tényleg valós a D&D-s kollaboráció, nagyon reméljük, hogy a hazai boltok polcaira is eljutnak majd a mutatós figurák.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)