Hirdetés

Készül a Rayman társas, gyönyörű minifigurákkal

|

Jobban örülnénk talán egy új videojátéknak, de ezzel is megelégszünk egyelőre.

Hirdetés

Az, hogy videojátékokból készülnek társasjátékok, nem egy rossz ötlet, egyre többen próbálkoznak efféle adaptációkkal. Az elmúlt években szórakoztató adaptációkat kaphattunk kedvenc franchise-ainkból, és remélhetőleg ez a Raymannel sem lesz másképp.

A Ubisoft akció-platformere pihenőn van már néhány éve, így bármilyen tartalomnak örülünk, amiben az elvarázsolt erdő félőrült figuráit mutatja meg nekünk.

Hirdetés

A Flyos jóvoltából hamarosan belevághatunk a Rayman the Board Game kalandjaiba, amit a Vampire: The Masquerade társas alkotói raknak össze. Már az előzetes képanyagon is látszik, hogy a minőségre nagy hangsúlyt fektetnek, és ha a játék végül nem is jön be, annak figurái gyűjteményünk büszkeségei lesznek majd.

Sajnos, arról, hogy milyen lesz vele játszani, még szinte semmit nem tudunk, csak annyit, hogy kooperatív játékmenetre számíthatunk. Valamikor 2024 harmadik negyedévében fog befutni, de reméljük azért, hogy a megjelenés előtt kapunk demó videókat, mert elnézve a kiadott képeket ez nem lesz egy olcsó befektetés.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)