Hirdetés

Margot Robbie a Barbie után a világ leghíresebb társasjátékából csinál filmet

|

A Monopoly feldolgozásával is van ideje foglalkozni a The Sims mozi mellett.

Hirdetés

Margot Robbie azon hollywoodi színészek közé tartozik, akik karrierjüket nem korlátozzák a kamera előtt végzett munkára, és előrelátó módon anyagi biztonságukat sem építik kizárólag a gázsijukra. Férjével, Tom Ackerley-vel, valamint Josey McNamarával és Sophia Kerr-rel még 2014-ben megalapította a LuckyChap Entertainment produkciós vállalatot, amely az elmúlt években olyan filmek létrejöttéhez járult hozzá, mint a Barbie, a Saltburn vagy éppenséggel a színésznőnek Oscar-jelölést hozó Én, Tonya.

De a LuckyChap jövője sem fest rosszul, mivel már alkotások mellett csőben van a Szegény párák rendezője, Yorgos Lanthimos új filmje (My Year of Rest and Relaxation), egy Tank Girl remake, a The Sims adaptációja, valamint Olivia Wilde képregényfilmje (Avengelyne). És ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott a CinemaCon alkalmával beharangozott Monopoly feldolgozás is.

Hirdetés

Robbie-ék a Lionsgate-tel bútoroznak össze a Hasbro 90 éve töretlen népszerűségnek örvendő társasjátéka alapján készülő film kedvéért. Nem csoda, hogy a filmstúdió lát fantáziát a projektben, mivel a világ legismertebb társasjátékmárkája a Monopoly, amelyből több mint 100 országban közel félmilliárd példány talált gazdára.

Adam Fogelson, a Lionsgate Motion Picture vezérigazgatója szerint az ideális partnernek tartott LuckyChap világos nézőpont mentén (bármit is jelentsen ez) képzeli el a produkciót.

"Nem tudnék e szeretett és ikonikus márka számára jobb produkciós csapatot elképzelni, mint a LukcyChap. Kivételes producerek, akik gondos odafigyeléssel választják ki projektjeiket, és a Monopoly kapcsán is világos nézőpontot képviselnek. Rendkívüli öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a LuckyChappel a hitünk szerinti következő nagy kasszasikerükön."

A film részletei (rendező, forgatókönyvíró, színészek stb.) még nem ismertek, de kíváncsian várjuk, hogy kiderüljön, milyen koncepciót követve ültetik majd vászonra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)