Hirdetés

Már Star Wars: Battlefront 2 figura is van a Hasbro új kollekciójában

|

Rengeteg új Star Wars figurát mutatott be a Hasbro, köztük egy TIE Fighter pilótát, akivel a Battlefront II trailerben találkoztunk. Gyorsak a srácok.

Hirdetés

A Hasbro rengeteg új figurával jelentkezik majd a San Diego Comic-conra. Van itt Luke Skywalker a homokfutójával, és Thrawn admirális a személyes gyűjteményével. Még Tarkint is kiteheted az asztalra, ha van merszed, szerencsére nem annyira CGI, mint a Rogue One-ban láthattuk.

A felhozatal különlegessége ezúttal a tegnapi, Star Wars: Battlefront II trailerben látott Infernó osztag pilóta. A fekete páncélzatban feszítő birodalmi katona a játék megjelenésével egy időben érkezik majd.

Érdemes egyébként végiglapozni a teljes Star Wars bábú galériát, nagyon szép darabokkal állt elő a játékgyár.

Vajon miért jut megint ez az eszembe?

Komolyan, a világ pénze nem lenne elég arra, ha az ember komolyabban rácsúszna a gyűjtőszenvedélyre, ezeket a figurákat nézve pedig gyakran dobban a szív, ébredezik a birtoklási vágy, de azért én beérem a képek nézegetésével. Ti hogy bírjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)