Hirdetés

The Mandalorian társasjáték készül, egy legendás fejlesztő dolgozik rajta

|

A Mandalóri sorozat első évada inspirálta Corey Konieczka kooperatív társasjátékát.

Hirdetés

Corey Konieczka neve ismerősen csenghet a hardcore társasjátékos arcoknak, de ha valaki elsőre nem tudná hová tenni az amerikai dizájnert, íme néhány játék, ami a nevéhez fűződik: StarCraft: The Board Game, BattleStar Galactica, World of Warcraft: The Adventure Game, Space Hulk: Death Angel, Mansions of Madness, Star Wars: Rebellion, Star Wars: Destiny, Twilight Impreium: Fourth Edition, Star Wars: Outer Rim.

Talán akkor nem kell már neki külön magyarázni a bizonyítványát. Illusztris lista, amely hamarosan újabb Star Wars témájú címmel bővül, Konieczka és stúdiója dolgozik ugyanis a The Mandalorian: Adventures című játékon, ami egy kooperatív, 1-4 fő által játszható cím lesz, melynek küldetéseit a Disney+-os sorozat első évada inspirálta.

Hirdetés

Egyedi pályákon és kihívásokon kalandozhatunk a 8 karakter valamelyikével, akik mindegyike saját akciópaklival rendelkezik, a küldetések során pedig morális döntéseket is meg kell hoznunk.

Videó is készült a táblás játékról, érdemes megnézni, mutatós dizájnt ígér:

A The Mandalorian: Adventures 2024. harmadik negyedévében kerül a boltok polcaira, és a tervek szerint folyamatosan bővül majd új szabályokkal és küldetésekkel, amelyek közt akár rejtett árulós missziók is előfordulhatnak. Izgatottan várjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)