Hirdetés

Ha valamit nem tudsz a PlayStation VR2 headsetről, a Sony segít

|

A vállalat számos kérdést válaszolt meg a PSVR2-vel kapcsolatban azok közül, amik felmerülhetnek a játékosokban.

Hirdetés

Nyakunkon a PSVR utódjának, a kifejezetten PlayStation 5-höz fejlesztett PlayStation VR2-nek a megjelenése: február 22-én érkezik meg az eszköz és meglehetősen húzós ára lesz, még az alapcsomagnak is. A Sony azonban igyekszik egy változatos játékfelhozatallal meggyőzni a játékosokat a VR-headset ár-érték arányáról, a premiert követő hetekben több mint 30 játék válik elérhetővé (köztük a Horizon Call of the Mountain, a Jurassic World Aftermath, a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge és a Gran Turismo 7). 

A későbbiek folyamán aztán olyan címekkel is bővül majd a kínálat, mint a The Dark Pictures: Switchback, a Creed: Rise to Glory és a The Walking Dead: Saints & Sinners: Ch. 2: Retribution, szóval az a veszély nem fenyegeti a leendő tulajokat, hogy nem lesz mivel játszani. 

Hirdetés

A PlayStation VR2 legfontosabb részleteit tehát mindenki ismeri már, de mint minden új termék esetében, itt is felmerülhetnek jogos kérdések a potenciális vásárlók részéről. A Sony is tisztában van ezzel, ezért összeállított egy GYIK-ot, amely rengeteg információt tartalmaz az eszközzel kapcsolatban. A PlayStation 4-kompatibilitás, a kameratámogatás, a tisztítás és karbantartás, az optimális beállítások, a streameléssel kapcsolatos részletek, az akadálymentesítéssel kapcsolatos opciók és megannyi más téma kapcsán találhatunk válaszokat itt, beleértve a videojátékokat is.

Ez utóbbival összefüggésben újfent megerősítette a Sony, hogy a PSVR-játékok nem lesznek kompatibilisek a PSVR2-vel, ugyanakkor néhány alkotásnál lesz fizetős frissítés vagy cross-buy lehetőség. Ugyancsak lelombozhatja a gyűjtőket, hogy eleinte csakis digitális formában lehet beszerezni a kinézett játékokat, a kiválasztott címek lemezes kiadásai pedig csak később válnak elérhetővé. Van azért jó hír is, például hogy jelenleg több mint 100 PSVR2-es projekt áll fejlesztés alatt, szóval bőven lesz majd mivel játszani 4K-ban, HDR-rel és 120 Hz-cel. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)